Skvelé predstavenie Mrázik v podaní žiakov Súkromnej základnej umeleckej školy Pod Vinbargom

1536x
19. December 2018
Program pre rodičov a pre širokú verejnosť
Videoreportáž z predstavenia 
 
Žiaci zo Súkromnej základnej umeleckej školy Pod Vinbargom v Bardejove si pre rodičov a obyvateľov mesta pripravili koncoročné vystúpenie pod názvom Mrázik.
 
Predstavili sa žiaci z literárno-dramatického, z tanečného a z hudobného odboru. Spolu sa prezentovalo približne 150 žiakov, ktorí ukázali, čo sa doposiaľ naučili.
 
Prípravy trvali zhruba dva mesiace a divákom sa vystúpenie šikovných detí páčilo. Námet pri príprave učitelia spolu so žiakmi čerpali zo známej rozprávky Mrázik.
 
„Malým výberom sa vybrali ukážky, ktoré boli uspôsobené pre našich žiakov. Samozrejme boli doplnené tanečnými číslami, ďalšími hudobnými vystúpeniami, vianočnými číslami. Na záver tohto programu sme sa zapojili ako škola do projektu Slovensko spieva koledy, kde v desiatkach miest na celom Slovensku sa rovnakom čase spievali koledy. Som rád, že sme my mohli v tejto aktivite pomôcť,“ prezradil riaditeľ Súkromnej základnej umeleckej školy Pod Vinbargom 1 v Bardejove Dušan Rohaľ.
 
Aj týmto vystúpením sa potvrdilo, že Súkromná základná umelecká škola Pod Vinbargom patrí k najlepším umeleckým školám v Bardejove.
(10:07, L. Urbán)
Diskusia
Pridať komentár