V Bardejove sa uskutoční Vianočný jarmok remesiel, ponúka zaujímavú novinku

1582x
13. December 2018
Punč do šálky
 Videoreportáž
 
Už počas najbližšieho víkendu sa v bardejovskej športovej hale uskutoční ďalší ročník Vianočného jarmoku remesiel, ktorý je určený hlavne pre remeselníkov z regiónu.
 
„S ktorými spolupracujeme počas celého roka, ktorí počas roka nemajú príležitosť na to, aby popredali svoje výrobky. Preto sme sa rozhodli, že budeme organizovať remeselný jarmok, kde našim návštevníkom poskytneme možnosť na to, aby nakúpili vianočné darčeky a jednak pookriali pri dobrej hudbe, speve a tanci,“ prezrádza organizátor podujatia a riaditeľ Hornošarišského osvetového strediska Juraj Bochňa.
 
Pripravený bude bohatý program, či už pre mladšiu generáciu alebo pre tých skôr narodených.
 
„Chystáme veľké tvorivé dielne pre deti a takou zaujímavejšou črtou tohtoročného vianočného jarmoku remesiel je to, že sme sa rozhodli, že bude maximálne ekologický. Chceme vyprodukovať čo najmenej odpadu.
 
Asi najviac to pocítia návštevníci pri tradičnom vianočnom punči, ktorý osvetové stredisko nazvalo osvetársky punč. Každý rok má veľmi dobrý ohlas. Tento punč si budú môcť v Bardejove po prvýkrát kúpiť návštevníci v sklenených šálkach.
 
Presne tak, ako to už je bežné v iných mestách, žiaľ, do Bardejova sa to ešte nedostalo. Zakúpi si vianočný punč spolu so šálkou, ktorú si buď zoberie domov, lebo je veľmi zaujímavá, alebo ju vráti,“ pokračuje J. Bochňa.
 
Chýbať nebude ani bohatá tombola, mnoho cien bude tento raz zážitkových. Viac sa už dozviete v priloženej videoreportáži.
(18:33, M. Baranová)
Diskusia
Pridať komentár