Futsalisti chcú odštartovať víťazne, v piatok budú čeliť silným Košiciam

1487x
05. December 2018
Bardejovčania chcú v prvom zápase zvíťaziť
Bardejovčania doma nastúpia proti Košiciam 
 
V piatok 7. decembra sa futsalisti Partizána Bardejov po prvýkrát predstavia v ligovej súťaži, keď je na programe už tretie kolo. V prvom kole mali Hornošarišania voľno a v druhom kole mali odohrať zápas v Poprade, no domáci klub pre problémy s halou duel preložil na záver decembra.
 
Manažérom futsalistov je Marek Paľo, ktorý pred úvodným stretnutím povedal. „V piatok o 20.00 hod. všetkých fanúšikov srdečne pozývame do športovej haly. Čaká nás ťažký zápas proti Košiciam, no našim cieľom je bodovať naplno. Chceme sa prezentovať atraktívnou hrou a prilákať fanúšikov do hľadiska nielen na naše domáce zápasy,“ uviedol M. Paľo.
 
Záštitu nad futsalovým tímom si zobral prezident Partizána Bardejov Stanislav Soroka, ktorý chlapcom vytvára vhodné podmienky na reprezentáciu nielen samotného mesta.
 
„Košice majú dobrý tím, v kádri sú skúsení hráči, ktorí v minulosti hrali za Grizzly. Jednu štyrku tvoria skúsení hráči a druhú mladí futsalisti,“ podotkol tréner futsalistov Pavol Vaľko.
 
 
 
Druhá futsalová liga bude mať aj túto sezónu vysokú kvalitu. Všetky družstvá disponujú kvalitným kádrom a mnohé zápasy budú vyrovnané. Bardejovčania však v ťažkej konkurencii majú vysoké ciele.
 
Káder tvoria hlavne hráči z futbalovej tretej a štvrtej ligy, no aj hráči z druhej ligy. Prezidentom klubu je Stanislav Soroka, manažérom tímu je Marek Paľo, vedúcim mužstva je Tomáš Bučko, trénersky bude chlapcom nápomocný Pavol Vaľko.
 
Vstup na piatkový zápas je zadarmo, každý divák pri vstupe získa tombolový lístok a cez polčas sa bude žrebovať tombola.
(19:24, red)
 
Diskusia
Pridať komentár