V šlágri kola hokejisti HK Bardejov nestačili na Rimavskú Sobotu

1317x
17. November 2018
Bardejovčania na súpera nestačili 
V ôsmom kole druhej hokejovej ligy nastúpili Bardejovčania na ľade Rimavskej Soboty. V súboji druhého s prvým sa črtal atraktívny zápas. V prípade výhry by sa Bardejovčania od svojho súpera odpútali na rozdiel piatich bodov, naopak, ak by vyhrala Rimavská Sobota, preskočila by HK Bardejov o jeden bod a dostala by sa na čelo ligy.
 
Úvodný gól padol v šestnástej minúte, keď domáci hrali presilovku o dvoch hráčov a dokázali ju využiť. Výsledkom 1:0 sa skončila úvodná tretina.
 
V prostrednej časti hry boli domáci lepším tímom a štyrmi gólmi rozhodli o víťazovi stretnutia. V tejto dvadsaťminútovke sa viackrát prerušovali a rozhodcovia mali plné ruky práce aj pri vylúčeniach. Bardejovčania inkasovali štyri góly a nestrelili ani jeden.
 
Posledná tretina sa už len dohrávala, domáci ešte dokázali pridať aj šiesty gól a rozhodli o jednoznačnom víťazstve 6:0. Po ôsmom kole má druhá liga, skupina východ, nového lídra. Bardejovčania zároveň pretrhli víťaznú sériu, ktorá sa zastavila na čísle šesť.
 
Najbližšie sa Hornošarišania predstavia na domácom ľade, keď v sobotu 24. novembra privítajú HK Sabinov.
 
HKM Rimavská Sobota - HK Bardejov 6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
Góly: 16. Buda, 26. a 33. Dmitriev, 31. Novotný, 39 Moroz, 47. Filipiak
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dzúr, Krochta - Hreha, Mihňák, Leskovjanský, Lúč, Lesňák - Koksharov, Hmeľar, Česelka, Lopaček, Mach - Pribula, Komloš, Forgáč, Duračinský, Holéczy 
(19:05, red) 
Diskusia
Pridať komentár