Silvester s Thomasom Puskailerom v hoteli Alexander alebo galavečer v Ozóne?

2073x
09. November 2018
V Bardejovských Kúpeľoch máte na výber z 2 Silvestrovských galavečerov
Silvester v Bardejovských Kúpeľoch? 
 
O zábavu na koniec roka je v Bardejovských kúpeľoch postarané. Jedinou dilemou je, či si vybrať medzi tradičným slávnostným galavečerom v hoteli Ozón, alebo Silvestrom s Thomasom Puskailerom v hoteli Alexander. Oba Silvestrovské pobyty v Bardejovských kúpeľoch sú opäť plné atraktívnych benefitov a sprievodných akcií. V ponuke sú pobyty od 27. 12. 2018 do 5. 1. 2019 na 3 až 6 nocí.
 
Zahŕňajú slávnostný silvestrovský večer so začiatkom o 19.00 hod. s moderátorom, živou hudbou, tombolou a zaujímavým kultúrnym programom. K dispozícii je hosťom počas večere vždy na 2 osoby fľaša vína a sektu, teplý a studený bufet a minerálka. Bonusom je veľký ohňostroj a darček pre každého. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
,,Sme radi, že pre mnohých našich hostí je už tradíciou končiť starý a vítať nový rok práve v Bardejovských kúpeľoch. Snažíme sa držať latku kvality. Vlani sme ponuku rozšírili ešte o samostatné pobyty a samostatný program v luxusnom kongresovom hoteli Alexander. Každý si tak môže vybrať zábavu podľa svojho gusta. Aby však hostia neprišli o hlavnú hviezdu večera, Thomas Puskailer bude síce vystupovať hlavne v Alexandri, ale odbehne potešiť zabávajúcich sa na chvíľu aj do Ozónu. V Ozóne bude po celý večer hrať skupina AVANTI a v Alexandri MONTANA BAND,“ upresňuje T. Šatanková.
 
Liečebné procedúry
 
Dodáva, že Silvestrovské pobyty v najluxusnejších izbách v hoteloch Alexander, Ozón a Astória začínajú od 250 eur na 3 noci pre jednu osobu v dvojposteľovej izbe, 6 nocí vyjde na 460 eur. Okrem atraktívneho programu počas silvestrovského večera pobyty už zahŕňajú v cene voľný vstup do wellness, klasickú masáž, minerálny kúpeľ, soľnú jaskyňu, rašelinový zábal, prísadový kúpeľ alebo hydromasáž.
 
Extra bonusom na privítanie je welcome drink, tanečné zábavy, bezplatný internetový prístup, parkovanie grátis, tanečné vystúpenie, hudobné popoludnie pri domácej štrúdli, večer slovenských špecialít a folklórne vystúpenie.
 
Sprievodný program počas pobytu: tanečné zábavy so živou hudbou denne
 od 19:00 hod. v kaviarni hotela Ozón, tanečné vystúpenie, hudobné popoludnie pri domácej štrúdli v hoteli Ozón 30.12.2018, večer slovenských špecialít v hoteli Ozón 30.12.2018, folklórne vystúpenie, novoročný koncert v hoteli Astória.
 
Rôzne doplnkové služby 
 
Program je viazaný na konkrétne dni bez možnosti náhrady. Doplnkové služby za poplatok: Služby Beauty Studia so zľavou 20% na vybrané kozmetické kúry. Silvestrovské slávnostné líčenie pre dámy – BEAUTY STUDIO, Hotel Ozón. Voľno predajné procedúry, manikúra, pedikúra, kaderníctvo, kozmetika, bowling, konfety a party doplnky, a iné.
 
Kúpele myslia i na najmenších klientov. Čakajú ich aj koláčiky na recepcii hotela Ozón od 28. 12. do 1. 1. 2019. Dostanú aj silvestrovské konfety a party doplnky, čapice a trúbky. Zľava pre deti od 6 do 15 rokov je 20 % a pre deti od 3 do 5,99 rokov je 50 % z cenníkových cien. Deti do 3 rokov bez nároku na lôžko majú pobyt grátis. Detskú postieľku poskytnú na požiadanie bezplatne. Pre deti je k dispozícii detský kútik.
 
Komplexný servis 
 
Silvestrovské pobyty v kúpeľoch sú obľúbené najmä kvôli komplexnému servisu. Hostia sa tak nemusia starať vôbec o nič, postarané budú mať o oddych aj zábavu. Vďaka dostatočným kapacitám sú Bardejovské kúpele vhodnou voľbou na kongresy, firemné školenia, konferencie, pracovné stretnutia, recepcie, teambuildingy, workshopy, prezentácie, pracovné a relaxačné pobyty, ale aj rodinné oslavy alebo svadby.
 
K dispozícii je luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander, nazvaný po ruskom cárovi Alexandrovi. Ponúka až 300 kongresových miest v 3 variabilných riešeniach a ubytovacia kapacita je 150 miest. Je to ideálna kongresová destinácia práve pre firmy a organizácie z Prešovského a Košického kraja, keďže ide o jediný hotel v danom štandarde a kapacite v širokom okolí.
(11:17, red)
 
Diskusia
Pridať komentár