Víťazná rozlúčka futbalistiek Bardejova s jesennou časťou, zimovať budú na prvom mieste

1407x
31. Október 2018
Havranová s hetrikom
Monika Havranová (s č. 4 pri lopte) strelila Ružomberku tri góly 
 
V poslednom jesennom zápase futbalistky Partizána Bardejov na domácom štadióne porazili súpera z Ružomberka presvedčivo 7:2, po polčase bolo na ukazovali skóre 4:0. Hetrikom sa prezentovala Monika Havranová, dva góly pridala Stelka Semanová a jeden strelila Lívia Potengová a Sára Jackovičová.
 
Od úvodu sa hralo na jednu bránu a to na tú ružomberskú. Už v ôsmej minúte skóre otvorila Semanová a aj v ďalších minútach mali navrch domáce. Skóre sa znova menilo po polhodine hry – najprv sa do streleckej listiny zapísala Potengová, následne sa strelecky presadila krásnou strelou Jackovičová a dve minúty pred polčasovým hvizdom zvyšovala svojim druhým gólom Semanová.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Aj po zmene strán sa hralo prevažne na bránu Ružomberka. V 57. minúte na rozdiel piatich gólov zvyšovala Havranová. Následne domáce futbalistky za rozhodnutého stavu poľavili, čoho následkom boli dva inkasované góly.
 
V sedemdesiatej minúte najprv znížila Maslová a o dvanásť minút z pokutového kopu druhý gól ruže pridala Murinová. Záver však patril znova partizánkam, keď najprv v 85. a následne v 90. minúte dva góly pridala Havranová a uzavrela skóre na konečný stav 7:2.
 
Po deviatich kolách majú Bardejovčanky v tabuľke 25 bodov za osem výhier a jednu remízu a zimovať budú na prvom mieste v tabuľke.
 
Partizán Bardejov – MFK Ružomberok 7:2 (4:0)
Góly: 8. a 43. Semanová, 32. Potengová, 37. Jackovičová, 57., 85. a 90. Havranová – 70. Maslová, 82. Murinová (pen.)
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová – Potengová, Havranová, Dimitrijević, Maliňaková (69. Mazurová), Lukčíková, Gmitterová, Galarovičová, Tejová (76. Vaľušová), Jackovičová (83. Sivčová), Semanová 

Tabuľka

 
(18:36, j)
Diskusia
Pridať komentár