Po piatich kolách sú hokejbalisti na čele bez prehry

1900x
17. Október 2018
Po piatich kolách na čele bez prehry
Zároveň majú najmenej inkasovaných gólov
 
Bardejovskí hokejbalisti zažívajú vydarený vstup do sezóny. Vyhrali 5 zápasov, inkasovali najmenej gólov a táto bilancia ich vyniesla na prvé miesto ligovej tabuľky. Aj napriek absencii 6-7 kvalitných hráčov, mužstvo doplnené o mladých odchovancov zatiaľ kráča bez bodového zaváhania. V uplynulých týždňoch postupne porazili Svidník a dva prešovské tímy Hokejbal Prešov o.z. a Paluto.
 
HBC KNIGHTS Bardejov - HBK LION Svidník B 7:2 (2:1, 1:1, 4:0)
Góly: Ondeček 2,M.  Makara, P. Rusnák, Šinaľ, Feckanin, Spišák
Zostava: R. Makara - Niščák, Baláž, Hrabčák, Hažlinský, Hnát - M. Makara, Spišák, Grohoľ – P. Rusnák, Ondeček, Šinaľ – Feckanin, M. Rusnák, Michnovič
 
Na ihrisku B-čka extraligového Svidníka si Bardejovčania pripísali pomerne jasné víťazstvo, ktoré sa však nerodilo ľahko a svojho súpera definitívne zlomili až v záverečnej tretine, v ktorej vsietili 4 góly.
 
HOKEJBAL Prešov o.z. - HBC KNIGHTS Bardejov 3:8 (2:1, 0:4, 1:3)
Góly: Michnovič 3, P. Rusnák 3, Šinaľ, Hnát
Zostava: Pjenčák - Baláž, Hažlinský, Hrabčák, Hnát - Ondeček, Spišák, P. Rusnák - M. Rusnák, Michnovič, Šinaľ
 
V bránke nastúpili Knights s mladým Tiborom Pjenčákom, ktorý je v poradí už 3. brankár nastupujúci za mužstvo v tejto sezóne. Bardejov však nezachytil úvod a inkasoval 2 rýchle góly. Prešovskí mladíci doplnení o niekoľko kvalitných a skúsených hráčov, však dokázali odolávať svojmu súperovi len v prvej tretine.
 
HBC KNIGHTS Bardejov – HBC A4ka PALUTO Prešov 5:1 (0:0, 0:0, 5:1)
Góly: M. Makara, Hrabčák, P. Rusnák 2, M. Rusnák
Zostava: R. Makara – Baláž, Hrabčák, Hnát, Feckanin – Grohoľ, Spišák, P. Rusnák – M. Makara, Ondeček, Šinaľ – Michnovič, M. Rusnák, Plačko
 
Zápas mužstiev, ktoré sa stretli medzi sebou aj vo finále pred tromi rokmi. Paluto po majstrovskej sezóne ukončilo svoju činnosť a v tejto sa vracajú do súťažného hokejbalu s kádrom nabitým menami. V sobotňajšom zápase však nastúpili v oklieštenej zostave a to sa podpísalo na výsledku, aj napriek tomu, že viac ako polovicu zápasu sa hralo bez gólov.
 
Nasledujúci zápas bardejovskí hokejbalisti odohrajú v sobotu 20. októbra o 11:15 v Prešove. Súperom im bude tím Warriors Košice.
(10:40, DS)
 
Diskusia
Pridať komentár