Dorastenky vyhrali nad Ružomberkom i nad Košicami, naďalej sú prvé

1262x
13. Október 2018
Znova víťazne
Pri lopte domáca Vasiľková, ktorá sa strelecky presadila v oboch stretnutiach 
 
Ženská dorastenecká futbalová liga mala na programe počas víkendu ďalšie zápasy. Bardejovčanky privítali v siedmom kole posledné Košice, nad ktorými zvíťazili pohodlne 4:0.
 
V šiestom kole takisto doma zdolali po dráme Ružomberok a tak sú naďalej na čele tabuľky s plným počtom bodov.
 
V zápase proti Ružomberku diváci čakali na góly až do záveru prvého polčasu. Štyri minúty pred koncom skóre otvorila Vasiľková a v samom závere polčasu druhým gólom zvýšila na 2:0.
 
Hneď po zmene však hostky najprv znížili a v 58. minúte inkasovala domáca Drutarovská aj druhý gól. Za stavu 2:2 sa do viacerých šancí dostali Ružomberčanky, no skórovať sa im nepodarilo. Hrdinkou duelu sa napokon stala Hronecová, ktorá svojim pekným gólom rozhodla o výhre Bardejova.
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu proti Ružomberku:
 
Duel proti košickej Lokomotíve mal jednoznačnejší priebeh. V dvanástej minúte skóre otvorila Vaľušová a o sedem minút D. Bereščáková zvyšovala na 2:0. Tri minúty pred polčasom Vasiľková pridala tretí gól Partizána.
 
V 64. minúte skóre svojim druhým gólom uzavrela Bereščáková. Partizánkam patrí po siedmom kole prvé miesto, v tabuľke majú 21 bodov. Najbližšie sa predstavia v Poprade.
(17:05, red)
 
Diskusia
Pridať komentár