Hornošarišanky vyhrali aj po nepresvedčivom výkone

1612x
05. Október 2018
Partizán víťazne 
Radosť žien po náročnom zápase 
 
V šiestom kole najvyššej futbalovej súťaže žien privítali futbalistky Partizána Bardejov ambiciózny celok NMŠK 1922 Bratislava. Bardejovčanky boli v dueli favoritkami aj v oklieštenej zostave a domáce publikum velilo vyhrať.
 
Od úvodu sa však hrala vyrovnaná hra a lopta bola raz na kopačkách dievčat z najkrajšieho mesta na Slovensku a raz na kopačkách futbalistiek z hlavného mesta. Do vyloženejšej šance sa nedostali ani jedno družstvo a aj preto sa prvé dejstvo skončilo bezgólovo.
 
Po zmene strán zaujali dve situácie – najprv v 54. minúte hostky nastrelili tyč domáce bránky, keď po chybách pustili súpera do zakončenia.
 
Následne po hodiny hry bola odpískaná ruka v pokutovom území Bratislavy a z bieleho bodu presne mierila legionárka Dimitrijević a poslala Partizán do vedenia.
 
Okrem týchto dvoch situácii sa pred oboma bránami už nič zaujímavé neudialo a tak sa stretnutie skončilo víťazstvom Bardejova 1:0.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
„Do tohto zápasu sme išli tak ako do každého jedného zápasu – chceli sme ho vyhrať, aj keď sme mali dosť značné problémy pred zápasom. Dve dievčatá odišli na reprezentačný zraz a ráno nám vypadla Gmitterová pre chorobu. Aj ďalšie dievčatá boli po chorobe a dlho netrénovali. Klobúk dole pred nimi, že sa zomkli aj napriek tomu, že súper bol kvalitný. Veľmi dobre bránil a to, čo sme chceli splnil, sme splnili. Mali sme viac z hry, ale smerom dopredu sa nám veľmi nedarilo presadiť. Ich obrana bola pozorná,“ uviedol tréner Bardejova Ľubomír Čekan.
 
Partizán Bardejov - NMŠK 1922 Bratislava 1:0 (0:0)
Gól: 61. Dimitrijević (pen.)
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová - Potengová (74. Vasiľková), Havranová, Dimitrijević, Mazurová, Lukčíková, Sivčová, Galarovičová, Hviščová, Vagaská, Mattová
(19:58, j)
 
Diskusia
Pridať komentár