Kto povedie mestský úrad? Odpoveď hľadajte v najnovšom vydaní komunitných novín

1429x
02. Október 2018
Téma čísla: Komunálne voľby 
Najnovšie číslo sa dostalo medzi všetkých Bardejovčanov 
 
Bardejovčania v uplynulých dňoch dostali do svojich poštových schránok ďalšie vydanie obľúbených komunitných novín. Témou deviateho čísla sú komunálne voľby, ktoré sa uskutočnia už o necelých šesť týždňov.
 
Alexander Starinský informuje o platforme myBardejov a o problémoch sídliska Vinbarg na strane dva. Kto je Marián Matej? Túto otázku si kladieme na strane tri a na ďalšej nájdete zaujímavý rozhovor s predsedom KHD Alojzom Hlinom, ktorý navštívil Bardejov počas jarmoku.
 
Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščaka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter? Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste na strane 5.
 
Komunitná nadácia v Bardejove funguje už 15 rokov – ďalší rozhovor sme pre vás pripravili s jej správcom Jozefom Jarinom. Kláštor Františkánov v Bardejove prejde obnovou, informuje Peter Štalmach zo združenia Náš Bardejov. V bardejovskej Bašte sa konal už tretí webelement, určený bol pre ľudí zaujímajúcich sa o IT (strana 7).
 
Milan Pilip hovorí, že ľudia sa do verejného diania zapájajú radi. Zaujímavý text môžete čítať na dvojstrane, kde nájdete poslancov, ktorí sa chystajú kandidovať do mestského zastupiteľstva. Kalendár udalostí, pozvánka na potulky i inzerciu nájdete na strane desať.
 
Bardejovčan Janík Velgos získal titul Mr. Olympia ako prvý Slovák v histórii a zo športu aj o hokeji na strane 11. Stanislav Soroka, kandidát na primátora Bardejova hovorí: reálny program pre transparentnejšie mesto.
 
V novinách nechýba ani podrobný program Hornošarišského vínneho festivalu, ktorý sa uskutoční už najbližšiu sobotu 6.10. so začiatkom o 14.00 v Bardejovských Kúpeľoch.
 
Nápady, skúsenosti, rozumná voľba pre naše mesto. To je slogan Juraja Bochňu. Kandidát na primátora tvrdí, že k rozvoju mesta môžeme prispieť všetci.
 
Na poslednej strane sa prihovára Stanislav Soroka, ktorý upozorňuje, že život sa deje na sídliskách, nie len v centre mesta. Noviny nájdete aj na našom webe v elektronickej forme. Príjemné čítanie.
(9:36, red)
 
Diskusia
Pridať komentár