Horúca aktualita: Jozef Daňko na lavičke Partizána Bardejov skončil

4130x
01. Október 2018
Roman Berta je novým trénerom Partizána
 
Druholigový futbalový klub Partizán Bardejov sa rozhodol po sérii zlých výsledkov odvolať hlavného trénera Jozefa Daňka. Na poste ho nahradí Roman Berta.
 
Vedenie klubu sa dohodlo na ukončení spolupráce s hlavným trénerom mužov Jozefom Daňkom k 30.9.2018. Od dnešného dňa mužstvo povedie Roman Berta, ktorý sa s Bardejovom dohodol a zmluvu podpísal do 30.6.2019.
 
Nepresvedčivé výsledky Partizána sa podpísali pod tento krok zo strany vedenia klubu. Bardejovčania naposledy prehrali v domácom prostredí s Banskou Bystricou 1:2. Predtým remizovali v Dubnici 1:1 a doma s Petržalkou takisto 1:1.
 
Po jedenástom kole sú na chvoste tabuľky, keď na konte majú iba sedem bodov a doteraz v lige vyhrali iba jeden duel. Jozef Daňko bude pokračovať naďalej v štruktúrach klubu.
 
Roman Berta (roč. nar. 1965) sa narodil v Sečovciach. Jeho hráčska kariéra je spojená s VSŽ Košice, Českými Budějovicami, Vranovom nad Topľou či Michalovcami. Ako tréner pôsobil pri mládeži v Košiciach, následne robil asistenta trénera pri A tíme v Ružomberku, v Nitre a v poľskom klube Arka Gdynia. Ako hlavný tréner viedol Hanisku, v roku 2017 odišiel do Egypta, kde robil asistenta trénerovi Františkovi Strakovi najprv v tíme Ismaily a následne v mužstve Smouha.
 
Od januára 2018 jeho kroky smerovali do Libanonu, kde bol asistentom v tíme Al-Ansar. Zmluvu v Bardejove podpísal dnes, 1.10.2018.
 
Najbližšie sa Bardejov stretne v rámci dvanásteho kola v derby zápase s Tatranom Prešov, v sobotu 6.10. sa zápas odohrá v Stropkove, kde hrá Prešov svoje domáce zápasy.
(11:02, red)
Diskusia
Pridať komentár