Bardejovčanky zdolali Myjavu a získali dôležité tri body

760x
29. September 2018
Bardejovu vyšiel hlavne prvý polčas
Radosť žien po víťazstve 
 
Šláger štvrtého kola poskytla dohrávka medzi Partizánom Bardejov a hosťujúcou Myjavou. Oba celky v lige dlhodobo predvádzajú veľmi dobré výkony a patria k slovenskej špici. Viac sa však darí východniarkam, ktoré aj v tomto zápase boli favoritkami.
 
Štart do duelu mali lepší práve Partizánky a územnú prevahu pretavili do gólu v sedemnástej minúte, keď sa strelecky presadila Tejová.
 
O niekoľko minút na bola v pokutovom území hostiek faulovaná Havranová a legionárka Dimitrijević nariadený pokutový kop s prehľadom premenila – 2:0.
 
Tretí gól padol v 34. minúte, keď sa do streleckej listiny zapísala aj mladá Sivčová a razom viedol Partizán rozdielom triedy. Po zmene strán sa hra postupne vyrovnávala, aj vzhľadom na to, že Bardejovčanky odohrali tri dni pred týmto zápasom duel v Trnave.
 
Po viac ako hodine hry domácu gólmanku Solárovú prekonala hosťujúca Panáková a inkasovaný gól bol vôbec prvý tohtosezónny v sieti Bardejova. Šikovná brankárka Partizána však aj v tomto meraní síl potvrdila úlohu jednotky v bráne a vychytala niekoľko nebezpečných príležitosti hráčok Spartaka.
 
Na hrote nebezpečne operovali mladé futbalistky – Semanová, Tejová i Sivčová. Pozorná defenzíva Bardejova však súperky už do ďalších vyloženejších šancí nepúšťali a tak Bardejov porazil Myjavu 3:1.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
„Bol to veľmi ťažký zápas, Myjava má skúsené družstvo. Hráčky sú veľmi dobre vybavené po technickej stránke, takisto aj rýchlostne. Výhodou pre Myjavu bolo to, že počas víkendu nehrali zápas, mali viac síl, čo sa aj ukázalo v druhom polčase. Prvý polčas bol v našej réžii, v tom druhom, s pribúdajúcimi minútami, nám ubúdali sily. Boli tam nepresné prihrávky a súper z toho ťažil a dal aj jeden gól. O výhre rozhodol prvý polčas, vstúpili sme do neho dobre, aktívne, vytvárali sme si šance a to bolo dôležité, že sme ich premenili,“ okomentoval tréner žien Ľubomír Čekan.
 
Už túto nedeľu od 13.00 hod. čaká Partizánky ďalší ťažký zápas, doma privítajú NMŠK Bratislavu. „Budeme musieť rýchle zregenerovať a pripraviť sa na súpera z Bratislavy. Sú to skúsené, technické hráčky. Posilnili sa a majú dobré výsledky. Bude to náročný zápas. Pozrieme si video, zmapujeme súpera, zistíme slabiny a na tom postavíme taktiku.“
 
Partizán Bardejov - Spartak Myjava 3:1 (3:0)
Góly: 17. Tejová, 25. Dimitrijević (pen.), Sivčová - 64. Panáková
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová - Potengová (89. Maliňaková), Havranová, Dimitrijević, Lukčíková, Sivčová (85. Hviščová), Gmitterová, Galarovičová, Tejová (75. Mazurová), Semanová, Vagaská
(20:48, j) 
Diskusia
Pridať komentár