Futbalisti Partizána získali proti Petržalke bod, mohli vyhrať aj prehrať

1243x
15. September 2018
Partizán v domácom prostredí nerozhodne
Bardejovčania síce neprehrali, no ani nevyhrali 
 
V deviatom kole druhej futbalovej ligy nastúpil Partizán Bardejov proti nováčikovi súťaže, celku FC Petržalka. Po nepresvedčivých výsledkoch chcel pred domácim publikom bodovať naplno. Hostia sprevádzaní početnou skupinou fanúšikov však z východu Slovenska tiež nechceli odísť naprázdno.
 
Od úvodného hvizdu sa hralo zo strany na stranu s minimom šancí. Oba celky sa sústredili na defenzívu, veď v tomto zápase išlo o veľa. Skóre stretnutia sa otváralo až v 38. minúte, keď razantnou strelou sa presadil domáci Martin Dupkala a poslal Partizán do vedenia.
 
Pred koncom prvého dejstva mohol Dupkala pridať aj druhý gól, no nedokázal sa tento raz presadiť. Výsledkom 1:0 sa ukončil prvý polčas.
Videoreportáž
 
Po zmene strán sa do dvoch šancí dostali Bardejovčania, no mierili nepresne – najprv Milunović a následne aktívny Dupkala. V ďalšom priebehu boli aktívnejší hostia, ktorí sa po hodine hry dočkali vytúženého vyrovnávajúceho gólu, keď domáceho Čikoša-Pavlička prekonal Samuel Kozlovský.
 
V ďalšom priebehu sa do minišancí dostali oba celky, no chýbal väčší dôraz v zakončení. V závere ešte Petržalka mohla strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no gólman Partizána bol pozorný. Partizán tak remizoval s Petržalkou 1:1 a do tabuľky si pripísal jeden bod.
 
Partizán Bardejov - FC Petržalka 1:1 (1:0)
Góly: 38. Dupkala - 61. Kozlovský
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Šuľa, Berežný, Rocheu, Belunek, Dupkala (85. Siwahla), Grohoľ, Stachura (65. Santos), Lipták, Milunović, Haladej

Tabuľka

 
(20:47, red)
Diskusia
Pridať komentár