Futbalistky stratili prvé body, po zlom výkone v Nitre neskórovali

1583x
13. September 2018
Veľa vody nenamútili
Videoreportáž
 
V treťom kole prvej futbalovej ligy sa Partizánky z Bardejova predstavili na pôde Nitry. V dueli chceli bodovať naplno, aby sa udržali na prvom mieste.
 
V prvom polčase sa hra prelievala z jednej strany na druhú a ani jeden tím si nevytvoril vyloženejšiu príležitosť na skórovanie. V drese hostí podali viaceré hráčky podpriemerný výkon a aj preto sa prvý polčas skončil bezgólovo, keď dievčatá v bielych dresoch boli bezzubé.
 
Po zmene strán už Bardejovčanky svoje súperky viackrát zatlačili, no obrana Nitry pracovala pozorne a domáca brankárka nemala veľa práce. Naopak, s pribúdajúcim časom sa začali aj domáce dostávať do protiútokov, z ktorých viackrát ohrozili brankárku Bardejova Solárovú, no tá bola v bráne pozorná a svoje družstvo podržala.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
Tlak Bardejova sa stupňoval a futbalistky z Horného Šariša raz opečiatkovali aj konštrukciu brány. Z miery ich viackrát vyviedli nepresné verdikty rozhodcov, ktorí ani v tomto stretnutí nemali rovnaký meter na oba celky. Za zmienku stoja tvrdé súboje na šikovnú Semanovú, ktoré ostali buď nepovšimnuté, alebo bez patričnej karty.
 
Nepresvedčivý výkon predviedli aj nové hráčky, ktoré do Bardejova prišli počas letnej prípravy. Aj preto sa samotný duel skončil bezgólovou remízou a Partizánkam stratené dva body budú chýbať.
 
Nezodpovednosť
 
Práve v tomto zápase sklamali viaceré hráčky, ktoré k samotnej hre pristúpili veľmi nezodpovedne, čo potvrdil aj tréner Bardejova Ľubomír Čekan. „Už samotná príprava na zápas bola narušená, keď tri hráčky prišli až priamo do Nitry v deň zápasu. Ich príprava bola, podľa toho čo predviedli, veľmi veľmi zlá. Moje sklamanie je veľké. Takto pokračovať ďalej sa nedá.“
 
K priebehu duelu uviedol: „Boli sme favoritom, ale vedeli sme, že to bude ťažký súper. Majú skúsené hráčky, ktoré vo futbale už niečo preskákali. Toto však pre nás nie je ospravedlnenie, išli sme s cieľom vyhrať. Odkedy trénujem toto družstvo, tak slabo sme ešte nehrali. Keď niektorým hráčkam chýbajú sily a nie sú pripravené tak, ako majú byť, tak sme zápas ťažko mohli dotiahnuť do víťazného konca.“
 
FC Nitra – Partizán Bardejov 0:0
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová – Havranová, Dimitrijević, Mazurová (46. Potengová), Lukčíková, Gmitterová, Galarovičová, Tejová, Hviščová (70. Sivčová), Semanová, Vagaská
(11:28, red)
Diskusia
Pridať komentár