Juraj Bochňa sa bude uchádzať o post primátora mesta Bardejov

3882x
12. September 2018
Oficiálne predstavil kandidatúru
Juraj Bochňa oznámil kandidatúru 
 
O post primátora mesta Bardejov zabojuje aj terajší riaditeľ Hornošarišského osvetového strediska, poslanec mestského zastupiteľstva v Bardejove i v Prešovskom samosprávnom kraji, Juraj Bochňa.
 
Dnes (streda, 12.9.2018) oficiálne predstavil svoju kandidatúru. Uchádzať sa bude ako nezávislý kandidát. "Robím tak po zrelej úvahe a so všetkou pokorou, pretože si uvedomujem jednak závažnosť svojho rozhodnutia a jednak zodpovednosť, ktorá súvisí nielen so samotnou kandidatúrou, ale najmä s výkonom takejto funkcie," prezradil na úvod tlačovky J. Bochňa.
 
"Chcel by som nášmu mestu ponúknuť schopnosti, ktoré som nadobudol nielen počas uplynulých štyroch rokov v komunálnej samospráve, ale aj možnosti, ktoré mám ako poslanec Prešovského samosprávneho kraja, ktoré vďaka veľmi korektným vzťahom s jeho vedením dokážem pretaviť v reálne a zmysluplné riešenia. Do vedenia samosprávy by som veľmi rád vniesol namiesto politiky viac dialógu s obyvateľmi mesta Bardejov," pokračoval kandidát na primátora.
 
Tlačový brífing J. Bochňu 
 
"Mojím najväčším cieľom je, aby mestské podniky dokázali vyrábať svoje vlastné produkty. Zabezpečíme tak prácu nielen dlhodobo nezamestnaným, ale aj odborným zamestnancom. Zároveň dokážeme rekonštrukcie mesta riešiť veľmi prehľadne, vlastnými silami. 
 
Moja kampaň bude veľmi jednoduchá, lacná a nekonflitkná. Skôr sa pokúsim poukázať na moje možnosti, ktoré ponúkam. Chcem zdôrazniť, že nekakndidujem proti niekomu. Kandidujem za myšlienku dynamického, ale hlavne rozumného rozvoja nášho mesta s obyvateľmi, ktorí sú hrdí lokálpatriot a záleží im na tom, aby bol Bardejov zaujímavý nielen pre turistov, ale najmä pre rodiny s deťmi," dodal.
 
Pozrite si tlačovú konferenciu, na ktorej sa dozviete, s čím J. Bochňa pôjde do volebného boja a ako bude vyzerať jeho kampaň. 
(19:15, red) 
Diskusia
Pridať komentár