Najnovšie číslo novín sa venuje skrytému potenciálu Bardejova

1080x
31. August 2018
Architektúra
Témou posledného čísla je architektúra 
 
Augustové vydanie obľúbených novín znova prináša bohaté čítanie. Hlavnou témou tohto mesačného čísla je architektúra.
 
Potenciál. Takto znie titulok úvodníka Mila Olejára. „V Bardejove sme nevyužili veľa príležitosti a niektoré sú nenávratne stratené. Stále však máme dôvod pozerať do budúcnosti optimisticky,“ hovorí Milo.
 
Prezident bardejovského futbalového klubu kandiduje na primátora. Chce živé mesto. Predstavujeme Stanislava Soroku.
 
Aký máte pocit z Bardejova? Vyjadrite svoje pocity. Viac sa dočítate na strane 4. Chystáte sa kandidovať v nadchádzajúcich komunálnych voľbách? Využite priestor na svoju prezentáciu v týchto novinách a dajte o sebe vedieť – využite príležitosť a kontaktujte nás.
 
CE.ZA.AR – cena Slovenskej komory architektov. O čo ide? Dozviete sa na strane 5, kde sa taktiež dočítate aj to, že v Bardejove vznikne vodná priekopa, no člnkovať sa na nej nebude možné.
 
Veľmi zaujímavý článok si pre vás pripravila firma Olejar Architect. Ako vyzerá rezidenčná architektúra v Kanade? Dozviete sa na ďalšej strane.
 
V novinách nechýba ani kalendár udalostí a pozvánky na rôzne podujatia. Vrátili sme sa aj k multižánrovému festivalu Ružový Bicykel.
 
Čo s dopravou v Bardejove? Aj na túto otázku odpovedá dopravný inžinier Milan Škorupa. SNS sa pripravuje na komunálne voľby a Vladimír Ducár kandiduje na poslanca – pohľad do politiky na strane dvanásť.
 
ZŠ s MŠ Pod Vinbargom a Hokejový klub mládež HC 46 Bardejov od prvého septembra otvára v prvom ročníku športové triedy so zameraním na ľadový hokej. Bardejov bol, je a bude na prvom mieste – tvrdí ďalší kandidát na post primátora Andrej Gmitter.
 
Na niekoľkých stranách nechýba ani inzercia úspešných firiem. Všetky čísla novín nájdete ako vždy aj na našom webe. Príjemné čítanie.
(18:54, red) 
Diskusia
Pridať komentár