P. Goriščák si prevzal plaketu z rúk ministra, ktorú mu udelil pri príležitosti návštevy okresu Bardejov

4317x
07. Júl 2018
Ministri na slávnostnom obede
Na záver stretnutia spoločne zapózovali 
 
V Bardejove sa po prvýkrát uskutočnilo výjazdové zasadnutie vlády Slovenskej republiky. Po skončení rokovania sa stretli ministri Slovenskej národnej strany s miestnou delegáciou na čele s predsedom Pavlom Goriščákom a taktiež aj s miestnym podnikateľom v poľnohospodárstve.
 
Slávnostného obeda sa zúčastnila ministerka poľnohospodárstva Gabriela Matečná, minister obrany Peter Gajdoš, ministerka školstva Martina Lubyová sa kvôli neodkladným povinnostiam slávnostného obeda nemohla zúčastniť. Nechýbal však štátny tajomník ministerstva dopravy Peter Ďurček a krajský predseda SNS Ján Krišanda.
 
„Do Bardejova zavítala vzácna návšteva. Pripravili sme posedenie, kde sa stretli ministri s miestnymi ľuďmi či s človekom, ktorý aktívne pracuje v oblasti poľnohospodárstva. Na stretnutí sa mohli porozprávať o rôznych, im blízkym témam. Aj takto sa snažíme priblížiť politiku ľuďom,“ uviedol po skončení Pavol Goriščák, podľa ktorého aj takýmto spôsobom sa snažia vytvárať čo najlepšie prostredie, aby sa pozvaní hostia v Bardejove čo najlepšie cítili a aby im mesto a región prirástli k srdcu.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Na rokovaní vlády vedenie našej republiky schválilo pre okres Bardejov niekoľko miliónov eur, ktoré pomôžu nielen miestnej samospráve, ale aj obciam v okrese, či cirkvi.
 
„Peňazí nie je nikdy dosť, no myslím si, že každé euro okresu pomôže, je to dobrá vec. Cieľom bolo pokryť čo najviac obcí, finančne pomôcť na rekonštrukcie alebo vybudovanie rôznych komunikácii, či občianskeho vybavenia. Som rád, že aj Slovenská národná strana mohla takto pomôcť starostom v regióne“ povedal Goriščák.
 
Pavol Goriščák si zároveň prevzal z rúk ministra plaketu, ktorú mu minister udelil pri príležitosti návštevy okresu Bardejov.
 
„Bolo to neočakávané. Človek ani nečakal, že bude takýmto spôsobom ocenený. Veľmi si to vážim,“ dodal P. Goriščák.
(15:17, j)
 
Peter Jurč
08.07.2018 11:53
Pocta
Len či peniaze pôjdu tam kde majú ísť. No stretnúť sa s ministrami to je veľká pocta pre každého. Gratulujem všetkým
Marek Luterančík
08.07.2018 10:31
Blahoželám
Pavol Goriščák - blahoželám k oceneniu! Len tak ďalej!
Pridať komentár