Najobľúbenejšie dovolenkové destinácie a hotely? CK invia vám to prezradí

2116x
14. Máj 2018
Kam ste s nami v roku 2017 cestovali najčastejšie?
S cestovnou kanceláriou invia sa dostanete všade do sveta
 
Rok 2017 je už za nami a my sme sa rozhodli priniesť vám menšiu rekapituláciu toho, kam ste v ňom s nami cestovali najčastejšie.
 
Najobľúbenejšie hotely
 
Tomuto rebríčku jednoznačne kraľuje Egypt, ktorý je stálicou na poli dovoleniek už niekoľko rokov. Dôvodom jeho obľúbenosti je bez pochýb stále slnečné počasie, nádherný podmorský život, bohaté služby all inclusive, tobogány pri väčšine hotelov, hotelové pláže bez nutnosti platiť za lehátka a slnečníky a tiež nízka cena zájazdov.
 
1. miesto: Three Corners Happy Life, Marsa Alam, Egypt
2. miesto: Aurora Oriental Bay, Marsa Alam, Egypt
3. miesto: Sea Gull Beach Resort, Hurghada, Egypt
4. miesto: Oasis Atlantico Belorizonte, ostrov Sal, Kapverdské ostrovy
5. miesto: El Malikia Abu Dabbab Resort, Marsa Alam, Egypt
 
Najobľúbenejšie krajiny a lokality
 
Najpredávanejšou dovolenkovou destináciou posledných rokov je Grécko a nie je sa čomu čudovať. Grécko ponúka rozmanitú prírodu, nádherné pláže, množstvo historických pamiatok na preskúmanie a v neposlednej rade aj vynikajúcu kuchyňu a pohostinných miestnych obyvateľov. Naopak Bulharsko bolo niekoľko rokov prehliadanou destináciou. Možno za to mohla minulosť našej krajiny, kedy bolo Bulharsko jednou z mála možností zahraničnej rekreácie. Našťastie sa v poslednej dobe zas vracia na výslnie - a právom! Za necelé dve hodiny letu si tu môžete užívať nádherné piesočné pláže, historické pamiatky (romantický Nessebar je zapísaný na zozname UNESCO), panenskú prírodu a vynikajúce jedlá.
 
1. miesto: Grécko (Kréta, Rhodos, Korfu)
2. miesto: Egypt (Marsa Alam, Hurghada, Sharm el Sheikh)
3. miesto: Bulharsko (Slnečné pobrežie, Primorsko, Zlaté piesky)
4. miesto: Taliansko
5. miesto: Chorvátsko
 
CK invia nájdete na Radničnom námestí 34:
 
Najobľúbenejšie exotické destinácie
 
V zimných mesiacoch čím ďalej tým viac ľudí zatúži po mori a slnečných lúčoch. Toto prianie je možné si splniť návštevou niektorej z exotických destinácií. Najdostupnejšie - časovo aj cenovo - sú pre našincov Spojené Arabské Emiráty a tak niet divu, že obsadili prvú priečku v rebríčku najobľúbenejších exotických destinácií.
 
1. miesto: Spojené Arabské Emiráty
2. miesto: Kuba
3. miesto: Dominikánska republika
4. miesto: Thajsko
5. miesto: Maldivy
 
Celkovo s nami v roku 2017 odcestovalo 324 766 dospelých osôb spolu s 69 059 deťmi.
 
Veríme, že ste si všetci svoju dovolenku skvelo užili a tešíme sa na vás aj tento rok 2018. Pripravili sme pre vás pestrú ponuku od viac ako 300 CK do celého sveta za skvelé ceny aj last minute ponuky.
(9:40, inzercia)
 
Diskusia
Pridať komentár