Rozchod kapely NIEčO NAVYšE!

2638x
12. Máj 2018
Známo - Neznámi
Pozrite si nový klip, stojí za to
 
Fanúšikovia, nebojte sa! Chalani sa nerozišli naozaj. Ba čo viac, do ich kolektívu pribudol nový člen a gitarista Patrik „Patres“, ale to vášmu pozornému oku určite neuniklo.
 
Na obzore je však nová skladba, ktorú pustili do sveta rovno s videoklipom. Jej pracovný názov bol Rozchod, ale všade ju nájdete pod názvom Známo - Neznámi.
 
Ako je už u tejto bardejovskej formácie zvykom, aj tentokrát sa pod ich videoklip podpísali chalani zo Žiliny – VLN Production. Vďaka nim sa ocitli v priestoroch štýlového domu, v ktorom je klip natáčaný.
 
Celý je založený na vzťahu dvoch ľudí, ktorých cesty sa pomaličky rozchádzajú a nefunguje to medzi nimi ako na začiatku. Na úplnom konci to žena s mužom... to vám neprezradíme.
 
Môžeme však povedať, že je to odzrkadlením mnohých nezhôd, ktoré páry prežívajú. Niektoré to ustoja, iné zase nie. Buďme radi, že to chalani v kapele ustáli a namiesto rozchodu sa o jedného člena rozrástli. Autorom textu je už známy Miroslav Vranský, autorom hudby sú chalani z kapely.
 
Dali si na tom veľmi záležať, aby svojim fanúšikom prinášali s každou novou skladbou kvalitnejší zvuk a profesionálnejšie prevedenie.
 
„Dal som do toho veľa, každý večer som sedel s gitarou a vymýšľal, ako by to mohlo znieť. Som rád, že aj chalani na tom veľa pracovali a pevne verím, že to osloví veľa fanúšikov,“ povedal spevák Viliam. Tak do toho, chalani! Nerozchádzajte sa, ale tvorte aj naďalej.
(20:11, LG)
Diskusia
Pridať komentár