Bardejovčania dostali nové číslo obľúbených novín, bohatý obsah znova zaujal

1133x
03. Apríl 2018
Komunitné noviny pre Bardejov
 
Aktuálne číslo dostali Bardejovčania do svojich schránok 
 
V závere marca vyšlo najnovšie číslo Komunitných novín o Bardejovčanoch a ich meste. Distribuované bolo aj tentoraz do všetkých domácností a firiem v Bardejove a v priľahlých častiach historického mesta.
 
Témou najnovšieho čísla je Bardejov za slušné Slovensko. V novinách sa väčšinou nevenujeme aktuálnemu spoločenskému dianiu na Slovensku. Venujeme sa lokálnym témam a priestor dávame miestnej komunite.
 
Zavraždili však mladého novinára a jeho priateľku, ktorý písal o potenciálnych prepojeniach politických špičiek na organizovaný zločin. Iniciovalo to masové vyjadrenie nesúhlasu so stavom, akým sa robí politika. Prirovnáva sa to často k poslednej kvapke, ktorá preliala pohár trpezlivosti. Ľudia chcú Slušné Slovensko.
 
Aký odraz majú tieto udalosti v Bardejove a čo si o tom myslia Bardejovčania? Aj o tom je vydanie tohto čísla.
 
Za organizačný tím sa k posledným udalostiam vyjadril Peter Hudák spolu so svojim kolektívom (strana 2). Úvodník Mila Olejára nájdete na tretej strane a zaujímavý článok Marianny Varjanovej na strane číslo štyri.
 
Študentka žurnalistiky Zuzana Šinaľová vystúpila na protestoch v Bardejove a svoj pohľad na situáciu vyjadrila aj na strane 5. Ako von z krízy? Odpovedá Milan Pilip z platformy myBardejov.
 
Na ďalšej strane sme vám priniesli rozhovor s miestnym novinárom a pohľad na udalosti poskytol aj Jozef Jarina. V novinách nechýba ani fejtón Andrey Galajdovej a článok poslanca európskeho parlamentu Ivana Štefanca.
 
Svoj pohľad na celú situáciu poskytol aj Bardejovčan Samuel Sabol a rozhovor s Ľudmilou Kolesárovou nájdete na strane 11. Nechýba ani celková bilancia posledného mesiaca.
 
V novinách nájdete aj kalendár udalostí a článok o Janíkovi Velgosovi. Na niekoľkých stranách nájdete inzerciu úspešných firiem. Všetky čísla novín nájdete ako vždy aj na našom webe. Príjemné čítanie.
(19:23, red)
Diskusia
Pridať komentár