Vyskúšajte prírodné mydlá z Bardejova

1132x
02. Apríl 2018
Oplatí sa vyskúšať 
 
Prírodné mydlá - oplatí sa vyskúšať  
 
Príroda je pre nás inšpiráciou a z nej čerpáme silu, ale aj liečivé a blahodarné účinky. Spočiatku sme bylinky zbierali, sušili a následne využívali len na čaje, neskôr prišiel nápad využiť ich aj na pokožku. A tak pomaly vznikali naše mydlá.
 
Prírodné mydlá, ktoré sú vyrábané len zo 100 percentných rastlinných olejov (kokosový, olivový, ricínový, jojobový, svätojánsko-ľubovníkový olej a bambucké maslo), ktoré nevysušujú pokožku, zanechávajú ju jemnú a hodvábnu a to aj vďaka glycerínu, ktorý sa prirodzene pri výrobe vytvorí.
 
Do mydiel pridávame liečivé bylinky, ktoré od jari do jesene vlastnoručne zbierame na našich lúkach. Vďaka tomu dosiahneme želaný efekt na pokožke.
 
Na osobnú spotrebu
 
Ďalšími pridávanými zložkami sú med, propolis, včelí vosk (z vlastnej včelnice), kozie mlieko, kávové zrná - všetko prísady, ktoré sa môžu aj konzumovať a preto sú bezpečné aj pre vašu kožu.
 
Naše mydlá vznikali ako naša osobná potreba (umývanie rúk, celého tela, ale aj vlasov) a postupne sa dostávajú do povedomia našich priateľov a známych. Keď sa stále rozprávame, koľko je medzi nami chémie, a to nielen v potravinách, ale aj v drogériách, tak toto je alternatíva zdravšieho spôsobu života, ako využiť prírodné zdroje, prírodné oleje, potravinárske oleje, ktoré sa dajú použiť aj v kuchyni.
 
Zároveň pri spracovaní do formy mydla sú blahodarné na našu pokožku. Vieme, že žiadnu chémiu nepoužijeme, ktorá by nám mohla ublížiť.
 
Možnosť zakúpiť aj osobne na Radničnom námestí
 
Prevádzka sa nachádza priamo v Bardejove, mydlá môžete zakúpiť prostredníctvom facebooku Prírodné mydlo z Bardejova, cez web stránku mydlobardfa.sk alebo aj osobne v predajni cukrárenských výrobkov Mucko na Radničnom námestí v Bardejove.
 
Všetky mydlá sú robené na rovnakom základe, no ďalšie zložky (bylinky) sa už pridávajú podľa konkrétneho druhu. Nie sú to mydlá, ktoré vyliečia úplne, ale sú hojivé. Eliminujú kožné problémy, ako sú ekzémy, psoriáza, resp. problémy s akné.
 
Ak ste ich už vyskúšali, podeľte sa o svoje skúsenosti s nami aj s ostatnými. Radi privítame vaše pripomienky, postrehy, ale aj nápady a dotazy. Veď už to nie je len naša osobná potreba, ale aj úžitok pre vás. Kvalita mydla a spokojnosť zákazníka je pre nás prvoradou prioritou.
(18:54, mydlobardfa.sk)
Diskusia
Pridať komentár