Najlepším športovcom Dominik Krok, kolektívom futbalistky Partizána

1839x
13. Marec 2018
Poznáme najlepších športovcov v okrese
 
Ocenené boli aj najlepšie kolektívy 
 
V Športovej hale Mier v Bardejove sa uskutočnilo slávnostné vyhlásenie najúspešnejších športovcov a športových kolektívov za uplynulý kalendárny rok.
 
Organizátori odovzdali ceny desiatke najlepších športovcov, trom najlepším kolektívom a nechýbalo ani vyhlásenie najväčšieho talentu, legendy i ocenenie neziskovej organizácie Fénix.
 
Dominoval hádzanár 
 
Najlepším športovcom sa stal hádzanár Dominik Krok, ktorý oblieka dres Tatrana Prešov. Odchovanec MHC Bardejov v roku 2009 prestúpil do Prešova, je majstrom Slovenska a oblieka aj reprezentačný dres.
 
Futbalistky sú v Bardejove najlepšie 
 
Najlepším kolektívom sa podľa predpokladov stali futbalistky Partizána Bardejov. Aktuálne majsterky Slovenska v minulom roku získali premiérový titul, obhájili taktiež Slovenský pohár a zahrali si aj v Lige majstrov.
 
Talentom sa stala Terézia Vaneková z Judo Clubu Bardejov. Cenu Legendy si odniesol bývalý futbalista Florián Štefančin a cenu Fénix získal Milan Stachura za obetavú celoživotnú prácu v oblasti turistiky.
 
Najlepší jednotlivci: 1. Dominik Krok (hádzaná), 2. Ján Velgos (silový trojboj), 3. Mária Mikolajová (futbal), 4. Michal Hamuľák (futbal), 5. Ján Prokopčák (hokej), 6. Lenka Ratvajská (hádzaná), 7. Jakub Kobulnický (basketbal), 8. Peter Kalapáč (stolný tenis), 9. Miroslav Vanek (atletika), 10. Martina Cingeľová (kickbox).
 
Najlepšie kolektívy: 1. Partizán Bardejov ženy (futbal), 2. Školský športový klub J. A. Komenského (atletika), 3. Partizán Bardejov muži (futbal).
(20:39, j)
Janíček
13.03.2018 23:59
Anketa
úplne zaslúžené poradie ale kto bol vyhlasovateľ........ Domino prvy, Janik Velgos druhy......... Spravne
František Kovaľ
13.03.2018 21:12
Klobúk dole
Pred futbalistkami robíte nám obrovskú radosť
Pridať komentár