Alexandra Tejová rozhodla o postupe Bardejova do semifinále Slovenského pohára

1951x
12. Marec 2018
Bardejovčanky prekvapenie nepripustili
 
Bardejovčanky (v bielom) si postup doslova vybojovali 
 
Futbalistky Partizána Bardejov počas víkendu odohrali štvrťfinálový zápas Slovenského pohára, keď sa v dueli hranom na jedno stretnutie predstavili v druholigovej Prievidzi. Na pôde baníkov si Bardejovčanky postup doslova vybojovali.
 
Na náročnom teréne sa oba celky presadzovali veľmi ťažko. Prvý polčas vyhrali domáce 2:1, keď sa za Bardejov presadila Mikolajová. Po zmene strán už ukázali Partizánky väčšie skúsenosti a po góloch Havranovej a Tejovej sa tešili z postupu.
 
Prievidza ukázala, že je kvalitné družstvo 
 
„Odohrali sme dobrý zápas s kvalitným súperom, ktorý vynikal v bojovnosti a obetavosti. V prvom polčase sme začali dobre a vytvorili sme si šance, ale po chybe brankárky sme inkasovali prvý gól, čo dodalo domácim sily. Napriek tomu sa nám podarilo súpera zatlačiť na vlastnú polovicu, čoho výsledkom bol vyrovnávajúci gól. Ale znovu sme urobili individuálnu chybu v obrane a súper získal vedenie. V druhom polčase sme vystupňovali tlak, čoho výsledkom boli dva góly.
 
Zápas bol dramatický až do záveru, hra sa prelínala z jednej strany na druhú, domáci sa snažili zmeniť stav, ale nám sa podarilo doviesť zápas do úspešného konca. Prievidza ukázala, že je kvalitné a futbalové družstvo, ukázalo sa v tomto zápase na čom máme pracovať do najbližšieho majstrovského zápasu,“ rozsiahlo okomentoval samotný duel kouč Partizána Ľubomír Čekan.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:  
 
Do semifinále ďalej postúpila Myjava, ktorá zdolala Šaľu 6:1, Slovan Bratislava vydazil Nitru po výsledku 2:0 a prekvapenie sa zrodilo v Prešove, nováčik súťaže šťastne postúpil cez Žilinu po výhre 3:1.
 
FC Baník Prievidza – Partizán Bardejov 2:3 (2:1)
Góly: 9. a 26. Ľahká – 23. Mikolajová, 56. Havranová, 61. Tejová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Gyomraiová - Rosoľanková, Gmitterová, Dimitrijević, Vagaská, Lemešová, Havranová, Galarovičová, Mikolajová, Mazurová (46. Tejová), Semanová
(19:33, j)
Diskusia
Pridať komentár