Vyšlo nové číslo komunitných novín o Bardejovčanoch a ich meste

1014x
03. Marec 2018
Komunitné noviny o Bardejovčanoch a ich meste
 
Zaujímavé čítanie nájdete opäť na šestnástich stranách 
 
V závere februára vyšlo najnovšie dvojčíslo Komunitných novín o Bardejovčanoch a ich meste. Distribuované bolo aj tentoraz do všetkých domácností a firiem v Bardejove a v priľahlých častiach historického mesta.
 
Hlavnou témou novín je Hospic Matky Terezy, nachádzajúci sa v prímestskej časti Bardejovská Nová Ves. Zaujímavé informácie o zdravotníckom a charitatívnom zariadení sa dozviete na strane 2 a takisto aj na strane 3, kde sa dočítate aj o dennom stacionári.
 
V Bardejove sa uskutočnila prvá verejná anglická svätá omša, ktorá sa bude v meste konať pravidelne každý mesiac. Rozhovor s Erikou Laktičovou nájdete na strane päť.
 
Juniori z hokejového klubu MARVEL Bardejov ukončili premiérovú sezónu, na šiestej strane sme vyspovedali prezidenta klubu Pavla Goriščáka a generálneho manažéra tímu Vladimíra Ducára.
 
Bardejovské potulky 2018: Nové témy i organizátor + ďalšie novinky združenia bardejov.travel – takto znie titulok na strane sedem. Dvojstrana 8 – 9 ponúka článok Marcela Tribusa o Kultúrnom a turistickom centre Bardejov.
 
V najnovšom čísle nájdete aj kalendár udalostí, článok o Janíkovi Velgosovi i o neprofesionálnych výtvarníkoch a nechýba ani inzercia úspešných bardejovských firiem.
(16:13, red)
Diskusia
Pridať komentár