Juniori Partizána doma nezískali ani bod

726x
01. Marec 2018
Bardejovčania bez bodu
 
Bardejovčania doma prehrali tesným výsledkom 

V sobotu na pravé poludnie futbalisti Partizána U19 prehrali s Trnavou. V 1. lige starších dorastencov po 18. kole majú len dve výhry.

Po štvrťhodine vyrovnával na 1:1 Ľ. Ontko, no potom sa dvakrát rozvlnila domáca sieť. Dôležitý bol gól hostí krátko po prestávke na 1:3. V 70. min. dokázali domáci odpovedať kontaktným gólom Voška na 2:3.

Aj Trnavčania boli aktívni, v mrazivom počasí chlapci hrali na doraz. Súper k trom vyhrám si pripísal štvrtú a domáci o tretie víťazstvo sa musia ešte pousilovať. Nedajú sa nespomenúť takmer arktické podmienky. Mnohí chlapci len v trenírkach vzbudzovali údiv. Veď kolo 2. ligy mužov bolo preložené.
 
Zápas sledovali aj tréneri mladšieho dorastu Marián Kurty a Marián Fabián. Ich výjazd mladších dorastencov na dva zápasy do Žiliny bol našťastie zrušený. Podľa nich v komisii mužov sedia zástupcovia klubov, ktorí sa rozhodli o preložení 18. kola 2. ligy až z 2. marca. Takú komisiu mládež nemá a urobili záver bez nich v kancelárií.
 
Sme zvedaví, koľko chorôb bude po tomto úvodnom kole. Prečo tomu tak bolo, vraj sa máme opýtať Slovenského futbalového zväzu.

Bardejov – Trnava 2:3 (1:2)

Góly: 4. Mihalek 0:1, 15. Ľ. Ontko 1:1, 45. Dávidik 1:2, 47. Dvorak 1:3, 70. Voško 2:3.

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pillár – Imrich, Peregrim (85. Rabik), Theisz, Voško, Geci, Tokár, Krajník, Pastirčík, Maďarík, Ľ. Ontko, (60. Mikolaj).

Mladší dorastenci na zápas pre virózu v našom družstve U17 necestovali.

V ďalšom kole privítajú starší dorastenci v sobotu Senicu (zápas je naplánovaný na 3.3.2018 o 11.00 hod.), mladší U17 a U16 cestujú do Podbrezovej.

(šč, foto: J. Šivec)

 
Diskusia
Pridať komentár