Bardejovčania Matúš Luč a Marek Skošník najúspešnejší v Las Vegas

3585x
23. Február 2018
Dvaja najúspešnejší bardejovskí hokejbalisti v USA
 
Najlepší háči turnaja 
 
V dňoch od 16.2 - 18.2. 2018 sa uskutočnil Hokejbalový turnaj najvyššej divízie A v LAS Vegas, kde chlapci reprezentovali mesto Los Angeles. Marek Skošnik hráva práve v Los Angeles a Matúš Luč za Bardejov Knights.
 
Na turnaji sa predstavilo 8 tímov. Los Angeles, San Diego, Anaheim, Phoenix, Atlanta, Las Vegas, San Francisco, San Jose. Vo svojej skupine sa Los Angeles umiestnilo na druhom mieste, kde postúpilo do semifinále a natrafilo na mužstvo Phoenix, ktoré malo vo svojom kádri 3 reprezentantov USA. Práve v tomto zápase sa slovenskí hokejbalisti presadili. Matúš Luč zaznamenal 1 gól a 2 asistencie a Marek Skošnik 2 góly a 1 asistenciu. Ich mužstvo zvíťazilo 5:2.
 
Vo finále sa stretli dva najúspešnejšie tímy turnaja Los Angeles - San Diego. V tomto zápase sa opäť bodovo presadili Matúš Luč s 2 gólmi a Marek Skošnik s 1 gólom. Zápas sa skončil víťazstvom Los Angeles 5:3. Na konci turnaja boli vyhlásení práve naši bardejovskí hokejbalisti za najúspešnejších hráčov turnaja. Matúš Luč sa umiestnil na prvom mieste v bodových štatistikách, kde nazbieral 5 gólov a 3 asistencie. Marek Skošnik sa umiestnil na druhom mieste so spoluhráčom Thompsonom Mikeom, kde nazbieral 3 góly a 3 asistencie.
(14:20, L. Piecka, foto: B. Copa) 
 
Diskusia
Pridať komentár