Študenti SSOŠ v Bardejove získali v Poľsku nové poznatky

886x
20. Február 2018
Podnikateľské pohraničie – Poľsko - slovenská vzdelávacia iniciatíva 
 
Účastníci projektu 
 
Podnikateľské pohraničie – Poľsko - slovenská vzdelávacia iniciatíva je názov projektu, do ktorého sa v školskom roku 2017/2018 zapojila Súkromná stredná odborná škola v Bardejove prostredníctvom Hornošarišského osvetového strediska.
 
32 študentov našej školy malo možnosť štyrikrát vycestovať do partnerskej školy Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego v Krosne. Každý mesiac počas dvoch dní pobytu pracovali v skupinách s poľskými študentmi a ich cieľom bolo vytvoriť simulovanú firmu a jej propagáciu prostredníctvom webových stránok, videa a fotografie. Študenti získali hlavne nové poznatky z oblasti počítačovej grafiky, ale aj z oblasti praktickej ekonomiky a podnikania.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
Projekt bude v nasledujúcich mesiacoch pokračovať na slovenskej strane a v závere školského roka získajú študenti európsky certifikát.
 
Okrem množstva vedomostí pri zakladaní firmy a jej propagácii si študenti z pobytov v poľskom Krosne odniesli množstvo zážitkov, nových priateľstiev, spoznali nové mesto, novú kultúru, čím sa oživil a zatraktívnil výchovný a vzdelávací proces na našej škole.
(15:19, Mgr. M. Pinzíková)
 
Diskusia
Pridať komentár