Galavečer v Bardejove, Janík Velgos je najlepším z najlepších

3267x
14. Február 2018
Vyhodnotili uplynulý rok, ktorý bol veľmi úspešný
 Reportáž
 
V Ľudovej jedálni Hotelovej akadémie Jána Andraščíka v Bardejove Slovenská asociácia silového trojboja slávnostne vyhlásila najúspešnejších športovcov a slovenských reprezentantov v silovom trojboji v tlaku na lavičke a v mŕtvom ťahu za rok 2017.
 
Vyhlásenia sa zúčastnili pretekári z celého Slovenska a zastúpenie mali aj reprezentanti z Bardejova. Ocenenia boli odovzdané v kategóriách od dorastencov až po masters a pretekári ich získali za umiestnenia nielen na národných pretekoch, ale i na tých medzinárodných.
 
Ocenenie si vyslúžil aj domáci klub, ktorý zvíťazil v hodnotení oddielov. Medzi dorastencami ocenenie získala z domáceho klubu slovenská reprezentantka Soňa Zbrehová a takisto aj slovenský reprezentant Janík Velgos, ktorý sa zároveň stal aj Absolútnym víťazom, najsilnejší z najsilnejších dorastencov na svete, bez rozdielu hmotnosti a veku pretekára od trinásť do sedemnásť rokov.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
O sprievodný program sa postarala spevácka skupina Melody pôsobiaca pri Hotelovej akadémii Jána Andraščíka v Bardejove.
 
Prezidentom Slovenskej asociácie silového trojboja je Bardejovčan Ľuboslav Velgos. Po skončení slávnostného vyhodnotenia sme sa ho opýtali, ako by zhodnotil uplynulý rok 2017. Viac sa už dozviete vo videoreportáži.
(17:54, L. Urbán)
Janíček
19.02.2018 12:52
GRATULUJEM
Výborná správa Janík Velgos je najlepší
Pridať komentár