Partizán skúša čiperného hráča z juhu Afriky

1312x
08. Február 2018
Tri zápasy v tomto týždni rozhodnú
 
Už len necelý mesiac chýba do otvorenia jarnej časti 2. futbalovej ligy. Partizán Bardejov sa v 18. kole predstaví v Poprade 3. marca.
 
Tento týždeň je pre Hornošarišanov kľúčovým z pohľadu tvorby kádra, previerka má miesto v troch prípravných zápasoch.
 
Konečná súpiska možno v sobotu
 
V utorok Partizán remizoval so susedom v strede tabuľky Liptovským Mikulášom bez gólov. Reflektory si na výkonnosť posvietia vo štvrtok večer v zápase s Vranovom. Domáci tréner postavil dve jedenástky do oboch polčasov. Chýbali mu traja zranení, Andraščík, Staško a Belunek.
 
„Tak ako dnes, aj vo štvrtok budú hrať dve zostavy. Nastúpili, ktorí sú už naši. Novým mužom je Mex Sinatra, 27 ročný z Juhoafrickej republiky, naposledy hral v Poľsku. Miesto je už len pre jedného. Keď sa zranení vrátia, tak mám na to niekoľko dní, aby som povedal, ktorí traja nebudú v kádri. Zápas ukázal, že mužstvo chce hrať to, čo robíme na tréningu. No realizácia bola rôzna. Hlavným dôvodom bola skutočnosť, že máme dorastenecký prejav. Hráme veľmi delikátne, máme mladý káder. Liptovský Mikuláš sa predstavil viac mužskou hrou, tvrdou bez pardonu.“
 
Partizán má veľkú výhodu
 
V minulom ročníku kormidelník Liptákov Jozef Kukulský viedol Bardejov, no od novej sezóny sa rozhodol zmeniť prostredie, v tabuľke sú plece pri pleci, no musia sa mať na pozore.
 
„V Bardejovských Kúpeľoch sme na krátkom sústredení. Nie všetko sa nám darí podľa predstáv, lebo máme štyroch zranených hráčov. Aj keď sme nastúpili trinásti a dvaja brankári, bola to dobrá konfrontácia. Bardejov má veľkú výhodu v tom, že hrajú dorasteneckú ligu. Chlapci aj dnes ukázali kvalitu, v našom klube takáto súťaž chýba. Ja som v novom klube spokojný, som rád, že môžem trénovať 2. ligu, je to pre mňa taký strop. Súťaž je kvalitná, trénujem v nej roky. Oba kluby majú asi rovnaký cieľ, aby si zabezpečili zotrvanie, veď štyri mužstvá vypadávajú.“
(9:33, šč)
Diskusia
Pridať komentár