Mladí hokejisti Bardejova majú náročný program, na Brezno nestačili

1085x
20. Január 2018
Ťažké zápasy pre MHC Bardejov
 
V piatok 19. januára privítali kadeti MHC 46 Bardejov na domácom ľade súpera z Brezna. Domácim chlapcom sa zápas nevydaril, prvú tretinu prehrali o dva góly, druhú o tri, pričom nestrelili ani gól.
 
Bol to náročný zápas 
 
V poslednej dvadsaťminútovke Brezno vyhrávalo už 7:0, keď čestný zásah Bardejova zaznamenal Plaskoň. Hostia boli v dueli lepším tímom a vyhrali zaslúžene 8:1.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
„Vedel som, že zápas bude náročnejší. Niektorí kvalitní hráči nám odišli a vrátili sa naspäť do svojich pôvodných klubov, kde ich začali využívať vo vyšších kategóriách. Hlavne Košičania, po tomto zápase odišli dvaja Popradčania. Dnešný zápas ukázal, že chlapci z Brezna sú fyzickejší, bol to náročný duel, z môjho pohľadu sme dostali lacné góly. Nepresadili sme sa v útoku a výsledok hovorí za všetko,“ okomentoval tréner Bardejova Tomáš Ivan.
 
Niektorí kvalitní hráči nám odišli a vrátili sa naspäť do svojich pôvodných klubov
 
Kadeti Bardejova majú náročný program, po základnej skupine ku klubu MHC zostúpili ďalšie dva kluby, Michalovce a Zvolen. Ťažké zápasy čakajú chlapcov do konca marca a potom budú nasledovať zápasy o TOP 12-tku.
 
MHC 46 Bardejov – HK Brezno 1:8 (0:2, 0:3, 1:3)
Góly: 57. Plaskoň – 8. Lukačovič, 10. Petricko, 22. Gérer, 28. a 42. Kováčik, 30. a 60. Rosík, 51. Bálint
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Paranič – Harčár, Dubjel, Plaskoň, Jankura, Kašperan – Fedoročko, Orság, Pavlišin, Gurský – Olejár, Brezovský, Paško
(16:57, red)
Diskusia
Pridať komentár