V Bardejove sa sľuby sľubujú (pred voľbami) a blázni sa radujú

2867x
04. Október 2017

Blog: Situácia je už neúnosná

auta.jpgJe utorok, 3.10.2017, čas 20:52 hod. Vyčerpaný prichádzam z práce domov. Autom vchádzam ku kruhovému objazdu Pod Vinbargom a mierim si to na najmladšie sídlisko v Bardejove. Už som pri bývalom Flamingu, odbočujem doľava a následne doprava. Prichádzam na ulicu J. Grešáka. Idem pomaly. Veľmi pomaly.

Pozerám doprava a doľava, hľadám, kde by som svojho jediného tátoša zaparkoval. Nič. Nič. Nič. Nič. Stále nič. Nič. Plné. Aj tu je plne obsadené. Som pri svojej bytovke. Začína sa u mňa prejavovať beznádej. Presne ten pocit, ktorý zažívam takmer každý deň permanentne už niekoľko rokov. Pri bytovke znova nezaparkujem.

Idem ku škole, všetko obsadené. Zrazu vidím jedno voľné miesto a hneď ďalšie – aha, ZŤP. Smola. Smerujem k rímskokatolíckemu kostolu. Nič. Nič. Nič. Znova nič. Ok, skúsim to s druhej strany. Vyskúšam okolo konzumu, no ani popri ceste nie je nič voľné. Dostával sa k dolnej zastávke, idem znova do esíčka a mierim si to na ulicu L. Novomeského. Obídem celé kolečko a všetko plné. Aj zhora, aj zdola. Takisto pri vagóne, kde kedysi bolo detské ihrisko. Skúšam to cez ulicu A. Svianteka až k Švermu, no znova nič. Aké prekvapenie.

Plné sú parkoviská pri dubovke a plné je aj na dolnom pri spodných bytovkách. Ach, pomyslel som si.  Dám si kolečko ešte raz. Znova to isté, znova tá istá trasa a znova rovnaký výsledok. Veď čo, že sa na Vinbargu mali budovať nové parkoviská. Pred voľbami. Aj pred tými predchádzajúcimi a aj pred tými. V Bardejove sa sľuby sľubujú (pred voľbami) a blázni sa radujú. Mesto Bardejov na svojich obyvateľov permanentne kašle, situácia sa stále zhoršuje. Bardejovčania sa do protestov nehrnú. Nie sú zvyknutí. Nechce sa im. Boja sa. Neviem.

Zaparkoval som pri Lidli a na Vinbarg som vyšiel za 25 minút. Domov som sa dostal v čase 21:35. Ďakujem za to, že plníte želania obyvateľov mesta. Chcem iba vedieť, do(kedy)?

(21:25, JCH, foto: ilustračné)   *Redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s príspevkami nijako nestotožňuje

 

reklama

 

Diskusia
Pridať komentár