Noviny so zaujímavým obsahom už vo vašich schránkach

961x
09. September 2017

Svet Bardejovu

Komunitné noviny o Bardejovčanoch a ich meste sa tešia veľkému záujmu. Najnovšie číslo mesačníka distribuovaného do všetkých domácností a firiem v Bardejov má tému Svet Bardejovu. Hneď na druhej strane sa čitatelia dočítajú úvodník Mila Olejára, ktorý sa pozrel na zopár čísel a zistil, že za štyri roky sa z Bardejova odsťahovalo 2222 obyvateľov, čo predstavuje dve väčšie dediny v bardejovskom okrese. 

Zaujímavý článok o bardejovskom cukrárovi sa dočítate na stranách 4-5. Keď do sveta odchádza tovariš a vracia sa majster remesla. Tak znie titulok rozhovoru s Radom.

M. Hvorecký ponúka pohľad na Bardejov spoza múra. V článku sa vyjadruje aj k obchvatu Bardejova a k politickej mafii.

Bratislavský Bardejovčan inšpiruje. Adam Dzamba hovorí o územnom pláne, o Cechu Architektov Bardejova, o dome  umiestnenom vo svahu i o povinnosti kontrolovať politikov.

Peter Kovačik je režisér. Druhý rok žije neďaleko Bardejova. Čo hovorí na Bardejovskú televíziu? Dozviete sa na strane sedem.

Zaujímavý pohľad na život v Bardejove ponúka Jozef Jarina, správca komunitky. „Občianske združenia pred 5-6 rokmi v Bardejove neexistovali a teraz robia život v našom meste zmysluplnejší a atraktívnejší,“ hovorí. Dozviete sa tiež o nemocnici, ktorá žiari farbami.

Priestor sme našli aj na rozsiahlejší rozhovor s Danielom Romanom, organizátorom Tuning show Bardejov.

Mladé, krásne a úspešne. Reč je o majsterkách Slovenska, futbalistkách Partizána, ktoré sa v ďalekom Gruzínsku nestratili. Bardejovské basketbalistky si znova zahrajú prvú ligu. O situácii v baskete informuje Ladislav Mojdis.

Janík Velgos robí mestu skvelé meno. Najbližšie sa Bardejovčania predstavia na Majstrovstvách sveta, ktoré sa uskutočnia v českom meste Trutnov. Nechýba ani reklama, kalendár udalostí a inzercia.

(19:45, red)

 

Diskusia
Pridať komentár